Citronix mustesuihkutulostimet citronix

Citronix mustesuihkut mahdollistavat tuotetunnistus-, päivämäärä-, erä-, ym. merkinnät lähes kaikille pinnoille ja materiaaleille.
Yli 20 vuoden kokemus mustesuihkujen valmistuksessa antaa vahvan pohjan innovatiivisille ratkaisuille merkintälaitteiden valmistuksessa. Valikoimassa on malleja niin perustulostukseen, kuin vaativiin merkintöihin erkoissovelluksissa. Eri käyttötarkoituksiin on saatavilla MEK-, etanoli-, glykoli-, elintarvikekelpoiset-, UV-pohjaiset-, sekä korkeapigmenttiset musteet.

Toimitamme myös kokonaisia järjestelmiä

Toimitamme halutessanne kaikki tarvittavat laitteet tuotemerkintäänne. Tulostimet, etiketöintilaitteet, sensorit ja kuljettimet yhdessä paketissa.

Tuotteita

...

ci3200

Perustason tulostin 1 tai 2 rivin tulostukseen. Nopeus jopa 6,9 m/s.
IP55 mitoitettu, musta pulverimaalattu teräskuori vakio viestintäominaisuuksilla. Soveltuu yleismusteille.

...

ci3300

Yleistulostin jonka kuori ruostumatonta terästä. Soveltuu 1-3 rivin tulostukseen, Makro- ja normaalille pisarakoolle. Tulostusopeus jopa 9,8 m/s. Sopii kaikille mustetyypeille, poislukien pigmentoidut musteet.

...

ci3500 ja ci3650

ci3500 vaativiin tulostustehtäviin. Sisältää samat ominaisuudet kuin ci3300, lisättynä kehittyneillä liitännöillä, kuten ciLink ja mahdollisuus tulostaa jopa 5 riviä tekstiä, grafiikkaa tai viivakoodeja suurilla nopeuksilla.
ci3650 sisältää muuten samat ominaisuudet kuin ci3500, lisättynä painetetulla kotelolla ja kirjoitinpäällä. Sopii pölyisiin ja kosteisiin ympäristöihin - IP65 suojattu.

Lataa esite:

Citronix mustesuikut

Copyright © 2015 FoxyDesign | All rights reserved