Etiketöintikoneet ovat erittäin toimintavarmoja ratkaisuja teollisuuden vaativiin kohteisiin. Oli tarpeenne millainen tahansa, siihen löytyy sopiva laite Markem-Imajen tai Gesetin laajasta valikoimasta.

Automaattiset aplikaattorit useille etikettityypeille ja leveyksille, 7- 300 mm asti. Aplikaattorit toimivat puhallus-, isku- tai pyyhkäisytekniikoilla ja etiketöitävien kappaleiden koko voi vaihdella pienistä lääkepakkauksista suuriin lavoihin. Tuoteperheestä löytyy sekä esipainettujen etikettien aplikointi että blanco-tarrojen printtaus ja aplikointi.
Laitteille on saatavilla suojakaappeja haastavissa toimintaympäristöissä tapahtuvaan etiketöintiin.

Geset esitteet:

Markem-Imaje esite:

Toimitamme myös kokonaisia järjestelmiä

Toimitamme halutessanne kaikki tarvittavat laitteet tuotemerkintäänne. Tulostimet, etiketöintilaitteet, sensorit ja kuljettimet yhdessä paketissa.

Mallisto

...

Etiketöintikoneet

Etiketöintikoneet käyttävät valmiiksi painettuja tarroja ja niitä voidaan käyttää monenmuotoisten kappaleiden merkitsemiseen, myös pyöreiden muotojen. Laitteesta riippuen, etiketöinti voi olla jatkuvaa, syklistä tai yksittäistä.

...

Pöytätulostimet

Pöytätulostimet ovat monipuolisia ja voidaan käyttää esimerkiksi viivakoodin tulostuksessa. Kompakti koko tarkoittaa, että niitä voidaan käyttää ajasta ja paikasta riippumatta .Pöytätulostin on valmis aina kun tarraa tarvitaan. Tarjoamme useita tulostinmalleja, joko värinauhalla tai lämpösiirtotoimisia. Tulostimilla on mahdollista tulostaa satunnaisia eriä tai yksittäisen tuotteen tiedot nopeasti ja helposti. Tulostimia voidaan ohjata verkkon kautta tai yhdistää esim. vaakaan painon rekisteröimiseksi.

...

Etiketöinti integroidulla tulostimella

Tarratulostimen ja etiketöintikoneen yhdistelmää käytetään täysin automaattiseen tarrojen tulostukseen ja kiinnittämiseen tuotteisiin, alustoihin, pakkauksiin ja kuormalavoihin. Jokaisella tuotantoprosessilla on omat erityispiirteensä, kuten linja nopeus, jaksotus, tiedonsiirtonopeus tietokoneesta, resoluutio vaatimukset, etiketti koko, sisältö, sijainti, jne. Haluamme aina löytää asiakkaillemme parhaiten sopivan kokonaisuuden tuotannon ehdoilla.

...

Etiketöintiasemat

Geset etiketöintiasemat tarjoavat helpon ja selkeän ratkaisun etiketöintipulmiinne. Asema käsittää valmiin kuljettimen sekä etiketöintikoneen korkeus- ja sivuttaissäädöillä. Kokonaisuus on toimintavalmis yksikkö tuotantolinjalle asennettavaksi.

Copyright © 2015 FoxyDesign | All rights reserved