Weber merkintälaitteet weber

Mark-O-Print Thermal Ink Jet ja piezosähköiset DOD-tulostimet ovat nykyaikainen ja taloudellinen merkintätapa lähes kaikille pinnoile. Trident, HP ja Lexmark -teknologiaa käyttävät mustekasetit takaavat taloudellisen ja helppokäyttöisen toiminnan. Nopeasti vaihdettava kasetti on siisti, hajuton ja sisältää kirjoitinpään sekä musteen. Saatavilla on useita erityyppisiä ohjainyksiköitä ja tulostinpäitä käyttötarkoituksen mukaan. Esim. kämmenelle mahtuva integra One tulostin sisäänrakennetulla kasetilla ja tuotetunnistimella on tehokas ratkaisu useimpiin tarpeisiin.

Lataa veloituksetta iDesign ohjelmisto: lataa

...

integra One

Markoprint integra One järjestelmä on kompakti ja tarjoaa monia kytkentämahdollisuuksia. Toisin kuin muut kooderit, koko säätötekniikka on ensimmäisen kerran sisällytetty tulostinmoduuliin. Saatavilla Suomessa vain HTT merkintähuollosta....

Windows pohjaiset järjestelmät

Graafisen käyttöliittymän avulla tulostusasettelu voidaan suunnitella joustavasti ruudulla. Kätevät ja luotettavat windows -ohjatut järjestelmät ovat ihanteellisia kumppaneita useimpiin merkintätarpeisiin.


...

X4 JET plus

Intuitiivinen Markoprint X4 JET plus tulostusohjain on tunnettu käyttäjäystävällisyydestään. Mahdollisuus ohjata eri tulostustehtäviä yhtäaikaisesti tai vuorotellen, tulostaa 3 - 400 mm korkeita fontteja ja viivakoodeja.


Lataa esite:

Weber merkintälaitteet

Copyright © 2015 FoxyDesign | All rights reserved