PUREX kohdepoistolaitteet on kehitetty poistamaan haitalliset kaasut, hajut ja partikkelit tuotantotilojen ilmasta suoraan niiden alkulähteellä, ennen kuin ne leviävät laajemmalle alueelle.

Raikas ja terveellinen ilma työympäristössä parantaa työntekijöiden viihtyvyyttä sekä vähentää sairauspoissaoloja. Kalliit keskusilmanvaihtojärjestelmät eivät täysin pysty estämään haitallisten käryjen ym. epäpuhtauksien leviämistä työpisteiden ulkopuolelle.

Puhdistus suodattaa ilman ja poistaa siitä kaikki kaasumaiset ja isommat partikkelit sekä liuotinhöyryt ja muut käryt. Mallista ja tarpeesta riippuen, laitteissa on käytössä karkea-, hieno-,kemikaali- tai HEPA suodatusmenetelmät. Valikoimassa on yksikköjä pienistä työpistepuhdistimista laajoihin kokonaisuuksiin tuotantolinjoille.


Käyttökohteita

Mustesuihku- ja lasermerkintä, liimahöyryt, täyteaineet.

Painotalot, värisublimaatio- ja suurkuvatulostus.

Elektroniikkavalmistus, juotosuunit, kokoonpanolinjat, käsinjuotos.

Puhdas työilma on sijoitus tulevaisuuteen

PUREX kohdepoisto voidaan yhdistää mihin tahansa tuotantolinjaan ilman kalliita ilmanvaihtoputkia ja tarvittaessa ne voidaan helposti siirtää toiseen kohteeseen tuotannon niin vaatiessa. Koska epäpuhtauksia ei puhalleta ulos, se säästää ympäristöä ja pienentää energiankulutusta, eivätkä hajut tai päästöt leviä lähialueelle.

Mallisto ja tarvikkeet

...

Digitaalilaitteet

Purex kohdepoistolaitteet tarjoavat suorituskyvyn lisäksi sisäänrakennetun turvaominaisuuden, joka auttaa suojelemaan työntekijät vaarallisilta kaasuilta. Toimintatila näkyy selkeässä graafisessa näyttössä, joka on yksinkertainen käyttää ja helppo ymmärtää.

...

Analogilaitteet

Edullisempi versio digitaalisesta järjestelmästä sisältäen monia erinomaisia ominaisuuksia. Käsittää FumeCube, FumeBuster, Alpha ja Xbase laitteet. Puhallinnopeuden säätö käsin ja tukkeutuneen suotimen varoitus. Käytetään useimmiten yhden tai muutaman työntekijän työpisteissä. Soveltuu mm. juotosten, liimauksen, merkinnän tai muun kaasuja tai haihtuvia kemikaaleja sisältävän työtilan ilman puhdistamiseen.

...

Suodattimet

Purex käyttää erikoistuneita suodatinyhdistelmiä kaappaamaan hiukkasia, kaasuja ja höyryjä joita syntyy teollisissa prosesseissa.

Esisuodattimet on suunniteltu kaappaamaan suuremmat hiukkaset ennen kuin ne saapuvat HEPA-suodattimeen. Ilman esisuodattimia pääsuodattimen käyttöaika olisi paljon lyhyempi. Valikomassa on useita suodatinmateriaaleja ja malleja riippuen käyttötarkoituksesta.

Ilman tasauslevyjä käytetään suodatinkerrosten välissä vahvistamaan suodatinkoteloa ja jakamaan ilmavirta suodattimen läpi jotta koko suodatinpinta-ala saadaan käyttöön.

...

Tarvikkeet

Saatavilla on laaja valikoima tarvikkeita, joilla Purex kohdepoistoimurin saa yhdistettyä ilmanvaihtojärjestelmään, kiinteisiin putkistoihin, työpisteiden ohjausvarsiin ja laitteisiin.

Purex kohdepoistoimureille löytyy valmiita sarjoja moniin teollisuuden tehtäviin, kuten tuotemerkintä, lasermerkintä ja -kaiverrus. Valikoimassa on kytkentäsarjoja ja -liittimiä teollisuusautomaation tarpeisiin sekä laitteiden sähköliitäntöihin.

Copyright © 2015 FoxyDesign | All rights reserved