PUREX kohdepoistolaitteet on kehitetty poistamaan haitalliset kaasut, hajut ja partikkelit tuotantotilojen ilmasta suoraan niiden alkulähteellä, ennen kuin ne leviävät laajemmalle alueelle.

Raikas ja terveellinen ilma työympäristössä parantaa työntekijöiden viihtyvyyttä sekä vähentää sairauspoissaoloja. Kalliit keskusilmanvaihtojärjestelmät eivät täysin pysty estämään haitallisten käryjen ym. epäpuhtauksien leviämistä työpisteiden ulkopuolelle.

Puhdistus suodattaa ilman ja poistaa siitä kaikki kaasumaiset ja isommat partikkelit sekä liuotinhöyryt ja muut käryt. Mallista ja tarpeesta riippuen, laitteissa on käytössä karkea-, hieno-,kemikaali- tai HEPA suodatusmenetelmät. Valikoimassa on yksikköjä pienistä työpistepuhdistimista laajoihin kokonaisuuksiin tuotantolinjoille.


Käyttökohteita

Mustesuihku- ja lasermerkintä, liimahöyryt, täyteaineet.

Painotalot, värisublimaatio- ja suurkuvatulostus.

Elektroniikkavalmistus, juotosuunit, kokoonpanolinjat, käsinjuotos.

Puhdas työilma on sijoitus tulevaisuuteen

PUREX kohdepoisto voidaan yhdistää mihin tahansa tuotantolinjaan ilman kalliita ilmanvaihtoputkia ja tarvittaessa ne voidaan helposti siirtää toiseen kohteeseen tuotannon niin vaatiessa. Koska epäpuhtauksia ei puhalleta ulos, se säästää ympäristöä ja pienentää energiankulutusta, eivätkä hajut tai päästöt leviä lähialueelle.

Mallisto ja tarvikkeet

...

Digitaalilaitteet

Purex kohdepoistolaitteet tarjoavat suorituskyvyn lisäksi sisäänrakennetun turvaominaisuuden, joka auttaa suojelemaan työntekijät vaarallisilta kaasuilta. Toimintatila näkyy selkeässä graafisessa näyttössä, joka on yksinkertainen käyttää ja helppo ymmärtää.

Purex Digital
UUTUUS! iFume
...

Analogilaitteet

Edullisempi versio digitaalisesta järjestelmästä sisältäen monia erinomaisia ominaisuuksia. Käsittää FumeCube, FumeBuster, Alpha ja Xbase laitteet.

Purex Analog
...

Suodattimet

Purex käyttää erikoistuneita suodatinyhdistelmiä kaappaamaan hiukkasia, kaasuja ja höyryjä joita syntyy teollisissa prosesseissa.

Purex suodatus työtilassa

...

Tarvikkeet

Purex kohdepoistoimureille löytyy valmiita sarjoja moniin teollisuuden tehtäviin, kuten tuotemerkintä, lasermerkintä ja -kaiverrus. Valikoimassa on kytkentäsarjoja ja -liittimiä teollisuusautomaation tarpeisiin sekä laitteiden sähköliitäntöihin.

Copyright © 2015 FoxyDesign | All rights reserved